Surf

Surfing på Sjørringvold Efterskole 

Har du nogensinde drømt om at erobre bølgerne, blive et med havet og føle adrenalinen pumpe, mens du mestrer kunsten at surfe? På Sjørringvold Efterskole i Thisted har du mulighed for netop dette.

Udover at surfing er en sjov og spændende sport, så kræver den også fysisk styrke, udholdenhed og balance. Disse faktorer spiller en stor rolle, før det kan lykkes at ride på bølgerne. På Sjørringvold Efterskole vil du gennem året få en masse surfing erfaring og blive klædt på til selv at tage rundt i verden med dit surfboard. Med vores unikke placering i naturskønne Thy er der mange muligheder for at opleve surfing. Danmark tilbyder lange kystlinjer og gode bølgeforhold, hvilket gør det til et ideelt sted for surfere i alle niveauer. I Nordjylland har vi en masse surfspots ved Nordvestkysten, blandt andet Cold Hawaii i Thy, der har helt særlige vindforhold, der er perfekte til surfing. Med mere end 31 surfspots kan du være sikker på at surfe en masse.

surfing linjefag

Surfing som linjefag

En af vores linjefag er surfing, og derfor har du også mulighed for at kombinere et fantastisk efterskoleår med surfing og læring. På surflinjen lærer du alt det grundlæggende om at færdes på vandet, og selvfølgelige også at surfe. Derfor er det heller ikke et krav at have kendskab til surfing på forhånd. Alle er velkommen, så længe de har en passion for sporten. De bedste surfere kan læse vandet og bølgerne, og det lærer du også. Ved at forstå havets bevægelser kan du lære at ride på episke bølger med lethed og elegance. Så er du klar til at opdage hemmelighederne ved at læse vandet og beherske bølgerne?

Surfcamp i udlandet

Går du med drømmen om at kombinere surfing med en eksotisk rejse? En af de helt store højdepunkter på surflinjen er studieturen. På surflinjen tager efterskolen af sted på surfcamp til Marokko. Marokko er kendt for sine smukke strande og perfekte bølger, der er ideelle til surfere på alle niveauer. Det bliver en uforglemmelig rejse til de solrige kyster, hvor du kan fordybe dig i den fantastiske verden af surfing. Så grib dit bræt, tag på eventyr til Sjørringvold Efterskole, og oplev spændingen ved at ride på bølgerne!

surf efterskole

Andre linjefag

Er surfboardet ikke lige noget for dig, er der mange andre spændende ting at vælge imellem:

 

Er du interesseret i at høre mere om vores efterskole for ordblinde, faciliteter og linjefag? Kontakt os på 96191119

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!