Prøvefri 10. årgang eller 10. klasse

NYT – NYT – NYT: Her på Sjørringvold Efterskole kan du nu vælge en helt ny prøvefri 10. eller 11. årgang – se mere herunder. Ønsker du en 10. klasse med eksamen klik her

Er du klar?

Det kan du blive – som noget helt nyt kan du få alt det bedste fra efterskolelivet sat sammen med en enestående mulighed for at finde din vej i livet.

SE10 FRI på Sjørringvold Efterskole er en prøvefri 10. eller 11. årgang. Det er en mulighed for at mærke efter og finde den vej i livet du har lyst til. Måske er du i tvivl om det skal være håndværkerdrømmen eller gymnasiet du skal bygge videre på. SE10 – FRI er et skoleår, hvor du modnes og bliver mere robust, selvstændig og dermed også klar til ungdomsuddannelse i forhold til de personlige og sociale krav der venter dig. 

SE10- FRI er for normaltbegavede elever i læse- og skrivevanskeligheder, der har gennemført 9. klasse (se optagelse nedenfor). En elev er i læse- og skrivevanskelighed, når ordblindetesten viser, at eleven er i rødt eller gult felt. 

Hvad kan du forvente:
På SE10 – FRI får du alle fordele ved en ordblindeefterskole med fællesskab, venner, linjefag, valgfag, fælles oplevelser og rejser. Samtidig får du et spændende skoleår fyldt med personlig og faglig udvikling indenfor studieteknik, struktur, iværksætteri, at skrive ansøgninger, virksomhedsøkonomi, ordblindeundervisning i dansk, matematik og engelsk hvor du modnes i en sikker brug af dine hjælpeværktøjer og faglige ordblindestrategier, udvidet brobygning, vejledning samt praktik i det du gerne vil arbejde med. 

Vi samarbejder med en bred vifte af lokale virksomheder og institutioner med mange forskellige jobmuligheder, og kan helt sikkert også finde noget du gerne vil. Årgang SE10-FRI er for alle der opfylder optagelseskravene og er relevant lige meget om man vil videre på erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.  

Optagelse på SE10-FRI:
Du har bestået 9. klasse eller kan opnå optag på ungdomsuddannelse med minimum 02 i dansk og matematik. Du er rød eller gul i ordblindetesten. Gennemfører du 9. klasse på Sjørringvold er du sikret optagelse på SE10-FRI. 

Krav til ungdomsuddannelser: 

EUD (minimum bestået med 02 i dansk og matematik fra 9. klasse)
HF (bestået 9. klasse + minimum 4 i snit).
STX, HTX, HHX (bestået 9. kasse + minimum 5 i snit)

Har du gået på en prøvefri friskole indtil 9. klasse kan du optages på SE10-FRi gennem en udvidet samtale. SE10-FRI kan også søges som 11. årgang, hvis du ikke endnu er fyldt 18 år ved skolestart.

Opfylder du kravene for optagelse på prøvefri 10. årgang kan du uden problemer optages på din ønskede ungdomsuddannelse efter et SE10-FRI forløb på Sjørringvold Efterskole. Ring og hør nærmere på 96191119. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!