Bliv elev hos os…

Bliv elev hos os...

Ansøgning om optagelse

Overvejer du at gå på Sjørringvold Efterskole så er du er altid velkommen til at ringe og høre lidt nærmere om skolen. Har du lyst til at se skolen, så kontakt os og aftal tid for et besøg.

Tre gange om året holder vi åbent hus i september, januar og februar. Her er du og dine forældre velkommen til uforpligtende at besøge og se skolen. Her kan I tale med nuværende elever og få en uddybende snak med en af lærerne.

Kun normaltbegavede elever med læse- og stavevanskeligheder kan optages. Vi er en specialefterskole og kræver at eleven har en PPR eller ordblindetest, som anderkender at eleven har brug for specialundervisning.

Før du kan tilmelde dig Sjørringvold Efterskole skal du på besøg på skolen og til samtale om det at starte på efterskole. Samtalen er vigtig for din og vores skyld for at afklare forventninger til det at gå på efterskole. Du kan derfor ikke tilmelde dig på hjemmesiden. Ring til skolen på tlf. 96191119

Du tilmelder dig ved:

  • Se skolen og til samtale
  • Aflevere indmeldelsesblanket (udleveres ved samtalen)
  • Betale depositum
  • Sende nødvendige papirer (ordblindetest, eventuelt PPR og aktuel skoleudtalelse)

 

Når det ovenstående er i orden vil du/I modtage en mail om at du har sikret din plads.

Hvad koster det at blive optaget som elev på Sjørringvold efterskole?

Du er først optaget, når depositum på 1000,- kr. er indbetalt, og et indmeldingsgebyr på kr. 1.000,- er betalt. Depositummet bliver betalt tilbage, når skoleåret slutter, afbrydes opholdet af hjem eller skole betales det ikke tilbage.

Vi udleverer en iPad til dig som lejes af skolen, imens du går her, til dette skal der betales et gebyr på kr. 2.000,- som dækker opsætning af iPad, installation af nødvendige Apps, leje, samt forsikring i skoleåret. Ipaden skal afleveres efter endt skoleår.

Ved skolestart får du udleveret en nøgle, og den betaler du 200,- kr. for som depositum.

Afbrydes opholdet på Sjørringvold af hjem eller skole tilfalder depositummet på kr. 1.000,- skolen, ligesom
den evt. aktuelle måneds betaling ikke vil blive tilbagebetalt. Den udleverede iPad skal ligeledes afleveres til skolen, hvis opholdet afbrydes.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!