Kostpolitik

Kostpolitik

Er det noget du ikke kan tåle som eksempelvis laktose, gluten eller er du vegetar vil vi gerne du oplyser dette ved indmeldelse.

Vi har lyst til, at du er frisk og klar til hele dagen, og derfor gør vi meget ud af at lave en sund og lækker kost til dig. Vi véd, at det påvirker dig lidt for negativt, hvis du får meget sukker, salt og fedt i din kost, så vi prøver sammen at finde den rigtige balance i forhold til, hvad du spiser og drikker.

Vi kigger selvfølgelig nærmere på alle de fødevarer, som vi ved, vil påvirke dig i den gale retning, og vi ved også, at det ikke er nok, at sige at noget er skidt – derfor giver vi dig alle tiders alternativer, så du får en sund og nærenede kost, der både er lækker at spise, ser delikat ud og i sidste ende giver dig en god fornemmelse for mæthed, så du ikke går rundt med et hul i maven, der skal fyldes op af slik og bagerbrød.

Vi giver dig lyst til at spise lækker mad, der giver dig masser af energi til alt det, vi skal lave sammen hver dag.

Du kommer med til at lave mad hos os og får dermed en god indsigt i, hvad det vil sige at finde de rigtige retter, hvad der skal være i dem, og hvad det betyder for dit helbred.

Vores elever må gerne komme herfra med en bedre trimmet krop og være stærke og sunde. Det giver en god selvtillid.

Vi skal nok – stille og roligt – præsentere dig for, hvad det vil sige at spise sundt, og hvad der vil være fornuftigt at spise mindre af.

Når først du kender og mærker forskellen – så er du heller ikke i tvivl.

Se skolens 🙂 🙂 🙂 🙂 smiley…

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!