Kom foran med en iPad…

 

 

 

Har du mod på at tage en afgangsprøve i 9. eller 10. klasse? Tag et år på ordblindeefterskole og få den rette IT-støtte til prøverne.

På Sjørringvold Efterskole har vi IT-støtte i alle fag, hvilket er med til at øge dine muligheder for en afgangsprøve. Vi er den førende ordblindeefterskole  indenfor anvendelsen af iPad i undervisningen, og har gode resultater med vores nye IT-rygsæk, hvor støtten målrettes hurtigt og nemt.

På linket her kan du se hvilke apps vi anvender i undervisningen og i vores IT-rygsæk til iPad…

IT-støtten på en iPad tilbyder oplæsning, skrivestøtte, tale til tekst og OCR-scan af tekst. Du kan altså kombinere en masse forskellige værktøjer til lige netop den type hjælpe der er god for dig.

Vi afholder, som den eneste efterskole i Danmark, alle skriftlige afgangsprøver på iPad, så eleverne oplever en kontinuitet fra klasselokale til eksamensbordet.

Vi tilbyder dig, at komme foran med IT på Sjørringvold Efterskole. Du får en iPad udleveret af skolen når du starter, vi gør den klar til dig, Apps bliver installeret, der er forsikring på Ipaden i skoleåret. Ipad´en afleveres til skolen igen, når skoleåret er gennemført.

 

Skihold fra Sjørringvold

Eleverne evaluerer:

En ipad er god fordi:

1. Man glemmer ikke noget til undervisningen da alle faglige opgaver ligger på din iPad.
2. Det er hurtigt at åbne og bruge en ipad.
3. Bedre overblik over de faglige ting – en iPad er mere visuel og overskuelig.
4. Meget glade for de forskellige muligheder for hjælp og støtte på en iPad.

Afgangsprøve på iPad

Sjørringvold Efterskole har som den første skole i Danmark indført digitale afgangsprøver på Ipad med ministeriets tilladelse. Det betyder, at du til de skriftlige prøver kan bruge det hjælpeværktøj du er vant til og som du har brugt i den daglige undervisning hele året. Alle opgaverne hentes, afleveres og bedømmes i vores prøvesystem kaldet WISEflow. Derved undgår vi at skulle printe og sende din opgave.

Herunder kan du se hvordan vores første terminsprøve med WISEflow gik…og hør hvordan elevernes oplevelser har været.

Terminsprøver på iPad…

 

 

 

 

 

 

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!