Hjælp på iPad

Prøveklar med it

Som ordblind gælder det også om, at blive dygtig til at bruge it.

Vi afholder alle skriftlige afgangsprøver digitalt, så du oplever en sammenhæng mellem det vi gør i undervisningen og til eksamensbordet. De digitale afgangsprøver fungerer på alle platforme, og derfor kan du uden problemer  tage en 9. eller 10. klasses eksamen på både iPad og computer.

Se her, hvilke programmer vi bruger…

På Sjørringvold Efterskole har vi it-støtte i alle fag, og opnår gode resultater. Når du lærer at bruge dit it-værktøj, eller bliver bedre til it, øger du dine muligheder for en afgangsprøve. Vi er en af de førende ordblindeefterskoler  indenfor anvendelsen af iPad i undervisningen, der målrettes hurtigt og nemt. Yderligere arbejder rigtig mange elever her på Mac og enkelte på PC i undervisningen. Vores it-platforme fungerer på alle devices, men afhængig af hvad du er vant til at arbejde på, og hvilken type hjælp du har behov for, anbefaler vi forskellige værktøjer.

En iPad er nem at finde ud af og fungerer til oplæsning, skrivestøtte, tale til tekst og OCR-scan af tekst. Du kan altså kombinere en masse forskellige værktøjer til lige netop den type hjælp der er god for dig. En iPad gemmer automatisk dokumenter, og er et suverænt værktøj for de der synes, computere kan være lidt svære.

Er du vant til computer og er glad for den anbefaler vi du arbejder videre på enten en Mac eller PC.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!