Forældrene siger

Jette og Michael, Hammershøj

Det er umuligt at beskrive flot nok. Der findes ikke ord for den måde I er på. Vores datter tog derop uden at have venner, og der gik ikke mange dage får hun havde hele skolen. I har forandret resten af hendes liv i en positiv retning vi ikke selv havde kunne. Et stort klap på skulderen til jer alle sammen.

Vibeke, Vestervig

Tusind Tak til jer alle på efterskolen. Vi afleverede for 3 år siden en dreng og har idag hentet en ung mand hjem – 20 cm højere og 3 nummer større sko. Det har helt igennem været  et godt og udbytterigt bekendtskab. Det har været en fantastisk investering.
Pas godt på jer selv og hinanden.
TAK!!!

Eva og Ole Holst, Farsø

Har du besluttet dig til at tage på Sjørringvold Efterskole, har du sagt ja til at blive medlem af en stor omsorgsfuld familie, der består af de øvrige elever, lærerne, øvrige personale og forstanderparret, glæd dig.

Vores søn Nicolaj har været elev på Sjørringvold Efterskole i 2 år. Han har udviklet sig helt utroligt både personligt og fagligt. På Sjørringvold Efterskole har man nemlig fokus på forskellige læringsstile, hvilket giver optimal mulighed for indlæring, personlig udvikling, individuelle sejre og fremskridt for den enkelte elev. Nicolaj er fuld af selvtillid, hans selvstændighed er i top, og han har valgt at tage 11.skoleår på en anden efterskole. Vi vil sammen med Nicolaj sige tusind tak for et udbytterigt samarbejde samt for den store gæstfrihed, vi er blevet mødt med.

Jan Rokkjær, Struer

Hej, vil bare sige tusind tak for det år Mathias fik mulighed for at få hos jer. Folkeskolen havde opgivet ham, men takket være en skole som Sjørringvold fik han en chance til, og er snart færdig med efg. Han har fået en læreplads ved en entreprenør i Struer, og jeg ved det ikke var gået uden en skole som jeres, så jeg vil altid være jer taknemmelig.

Helle Steen, Thisted

Min dreng har ikke behov for lommepenge her, for han får 5 måltider om dagen. Jeg er jo ikke kræsen, siger han.
I øvrigt er vi særdeles godt tilfredse med skolen og vil gerne anbefale den til andre.

Per Refsgaard Jensen, Roslev

– Dengang jeg kom med ham, da var han en forkælet knægt, nu er han blevet en selvstændig karl!

Lissi Bugge Nielsen, Hobro

– Jeg vil gerne sige tak, fordi vi har fået en glad dreng: Han har fået masser af selvtillid; det synes vi, vi kan mærke, når han kommer hjem, så vi er rigtig glade for, at vi har valgt at sende ham herop til Sjørringvold!
For øvrigt var jeg meget imponeret af jeres teaterforestilling, rigtig flot!

Margrethe Kollerup Olesen, Dronninglund

– Det er det mest positive skoleforløb, min dreng endnu har oplevet!
Vi er meget, meget positivt overraskede over jeres efterskole,

  1. Fordi det er en lille skole
  2. I henvender jer virkeligt til de læsesvage elever uden så mange psyko-sociale problemer
  3. I forlanger, at de skal arbejde fagligt, I giver dem mulighed for at dygtiggøre sig
  4. I giver dem en nødvendig daglig struktur med faste rammer og inddrager forældrene straks, hvis det er nødvendigt
  5. Der er et godt læringsmiljø med lærere, der vil eleverne noget fagligt og socialt
  6. Min søn har nået så meget, eks. har han lært overraskende meget i engelsk, og han er blevet glad og selvstændig
  7. Jeg kan godt lide, at I står ved det, I siger. I er imod mobning og griber ind, hvis I konstaterer det. Man har hørt om andre steder, hvor de ikke rigtig gør noget ved det.
  8. I har en fantastisk måde at sige på, hvad der er rigtigt og forkert, hvad der er tilladt og forbudt. Og hvad vi forældre bør gøre! Her hjælper ingen kære mor! Jeg kan kun gå ind for, når I siger, at vi skal lære at give slip på vore børn!

Min søn ville hellere være hos jer i weekenderne end hjemme, og det betragter jeg som positiv!

Elisabeth B Sørensen’s mor, 6900 Skjern

Vil lige sige 1000 tak, fordi i har taget så godt imod Elisabeth og hjulpet hende, med at finde sig selv igen… efter flere år, hvor hun har været trist, træt og opgivende.pga. mobning i folkeskolen. I har ikke kun gjort Elisabet glad, men også hele vores familie. En kæmpe sten er faldet fra vores hjerter.1000 1000 tak.
hilsen Elisabeth´s mor ;0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!