Linjefag

På Sjørringvold Efterskole har du linjefag en eftermiddag om ugen. Linjefagene skal vælges før skolestart. Du har dit linjefag hele skoleåret.

Du kan vælge:

Crossfit, Surf, Kunst, Idrætscross eller E-sport

Crossfitlinje:

Crossfitlinjen er for alle der har lyst til at arbejde med deres krop. Det er både for øvede og nybegyndere. Vi træner sammen og lærer alle teknikkerne så du kan løfte tungt, hæve dig op i armene eller tage armbøjninger.

Linjefaget er både for piger og drenge og der tages altid hensyn til at du måske ikke har prøvet det før.

Surflinje:

På surflinjen lærer du alt det grundlæggende om at færdes på vandet og selvfølgelig også at surfe. De bedste surfere kan læse vandet og bølgerne og det lærer du også her. Du vil gennem året få en masse surferfaring og blive klædt på til, selv at tage rundt i verden med dit surfboard.

På surflinjen tager skolen af sted på surfcamp til Marokko. I den forbindelse vil der være en egenbetaling til selve turen. 

Kunstlinje:

Kunstlinjen er for dig der godt kan lide at være kreativ. Her lærer du fra bunden af noget om farver, tegning, symboler og mønstre. Du får mulighed for at prøve kræfter med skulptur, keramik, digital foto, malerier og mange andre former for kreativitet. 

Det er ikke et krav at du er dygtig til at tegne, men at du har lyst til at prøve kræfter med det kreative.

Idrætscross linje:

Idrætscross er faget, hvor du får en oplevelse langt ud over, hvad du tidligere har oplevet i dine idrætstimer. Du bliver udfordret og får mulighed for at prøve dig selv af. Udgangspunktet er primært aktiviteter, som foregår ude i naturen og vil indeholde både traditionelle og utraditionelle idrætsaktiviteter

Igennem aktiviteterne kan du bl.a. få indblik og oplevelser i eksempelvis: golf, gokart, paintball, surfing, ultimate, triatlon, orienteringsløb, mountainbike, svømning (inde og ude), vandski, kano, amerikansk fodbold, fodboldgolf, forhindringsløb, finsk rundbold osv.

E-sport linje:

Esport er en fællesbetegnelse for computerspil, der indeholder 3 vigtige delelementer. Fællesskab, Konkurrence, Samarbejde.

Esport kræver ekstremt fokus og overblik, taktisk indsigt og matematisk/logisk tænkning.

Esport er en ekstrem form for hjernegymnastik kombineret med samarbejde og reaktionsevne.

På SE bruger vi i linjefaget Esport spillet Counter Strike (CSGO), som udgangspunkt i faget. CSGO er en holdsport, hvor man spiller fem på hvert hold. Alle på holdet har forskellige funktioner, hvor forskellige kompetancer er nødvendige. Endvidere har hvert hold en fører, der kalder de forskellige taktiker m.m.

Udover at dyrke spillet på et semiprofessionelt niveau, så giver linjefaget muligheden for at elever, der er udfordret fagligt kan tage deres succesoplevelser i CSGO med over i den faglige undervisning gennem øget selvtillid, opnåelses af mål, at være en del af et fællesskab og generelt højere trivsel.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!