Etablering af nødundervisning

Vi på Sjørringvold Efterskole overholder de angivne retningslinjer for nødundervisning fremlagt af Børne-og undervisningsministeriet. Bliver en elev hjemsendt på grund af mistanke eller konstateret smitte med Covid-19, vil skolen iværksætte en nødundervisning af den pågældende elev. Ligeledes vil skolen iværksætte nødundervisning, hvis hele klasser eller hele skolen lukkes ned på grund af Covid-19.

Nødundervisning iværksættes kun i forbindelse med Covid-19, og udløses derfor ikke på grund af andre forhold. Det betyder, at er man hjemme på grund af andre omstændigheder som fnat, tandlæge, tid ved psykolog eller brækket ben, vil der ikke blive iværksat nødundervisning med mindre sygdomsperioden er længerevarende (jf. generelle bestemmelser om sygeundervisning).

Nødundervisningen vil bestå af virtuel undervisning eller opgaver, afhængigt af fag og indhold for den undervisning man skal deltage i. Det kan ikke garanteres, at man kan deltage via Discord i alle fag, eller at man under aktive fag som Idræt, valgfag eller linjefag vil blive inddraget digitalt. Vi gør vores bedste dagligt for at løfte alle elever, og derfor vil den digitale nødundervisning være båret af dygtige lærere. Det betyder dog ikke, at vi i den daglige undervisning laver separate forløb til den digitale undervisning, eller at man som nødundervist kan forvente at blive undervist én til én.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!