Esport

E-sport på Sjørringvold Efterskole

Er du vild med Counter Strike (CSGO), er en holdspiller og elsker taktikken og logikken bag esport? Så er Sjørringvold Efterskole i Nordjylland lige noget for dig.

På Sjørringvold Efterskole får du mulighed for at fordybe dig i e-sporten. E-sport er en fællesbetegnelse for computerspil og indeholder 3 vigtige delelementer: fællesskab, konkurrence og samarbejde. E-sport handler ikke kun om at være dygtig, men også om fokus og overblik, strategisk tænkning, teamwork, reaktionsevne og kommunikationsevner. E-sport er altså en form for hjernegymnastik kombineret med samarbejde og reaktionsevne, som er nødvendig for at opnå succes som individ og som en del af et hold.

E-sport på Sjørringvold Efterskole Thy, er en unik mulighed for at dyrke en passion, skabe minder og opbygge venskaber, der vil være livet ud.

Efterskole ordblind esport

E-sport som linjefag

På Sjørringvold Efterskole beliggende i Thisted, har du mulighed for at vælge esport som linjefag. På e-sport linjen tages der udgangspunkt i CSGO. CSGO er en holdsport, hvor man spiller fem på hvert hold. Alle på holdet har forskellige funktioner, hvor forskellige kompetencer er nødvendige. Hvert hold har en leder, der kalder de forskellige teknikker mv. under kampen. E-sport linjen giver eleverne mulighed for at dyrke spillet på et semiprofessionelt niveau.

Udover dette giver linjefaget elever der er udfordret fagligt mulighed for at tage deres succesoplevelser i CSGO med over i den faglige undervisning gennem øget selvtillid, opnåelse af mål, at være en del af et fællesskab og en generelt højere trivsel. Med samme interesse og lidenskab for computerspil bliver der skabt et fællesskab, hvor eleverne kan udveksle erfaringer, dele viden og støtte hinanden i deres udvikling som e-sportsudøvere. Dette er med til at styrke deres sociale bånd og skabe venskaber, der vil vare ved ud over efterskolen.

E-sport linje for piger og drenge

E-sport er en verden, der ofte tiltrækker flere drenge end piger. Men e-sport er også for piger! Piger og drenge har samme forudsætninger for at blive dygtige til e-sport og kan konkurrere på lige fod med alle køn. Hos Sjørringvold Efterskole vægter vi fællesskab højt. På e-sport linjen og generelt er du derfor sikret et inkluderende miljø, hvor alle køn kan føle sig velkommen. 

Andre linjefag:

 

Er du interesseret i at høre mere om vores efterskole for ordblinde, faciliteter og linjefag? Kontakt os på 96191119

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!