10. klasse

10. klasse på Sjørringvold Efterskole

SE10 på Sjørringvold Efterskole er en 10. klasse med afgangsprøver. Det er en mulighed for dig der gerne vil styrke din faglige profil, modnes, blive mere selvstændig og klar til ungdomsuddannelse. 10. klasse er for alle normaltbegavede elever i læse- og skrivevanskeligheder. En elev er i læse- og skrivevanskelighed, når ordblindetesten viser, at eleven er i rødt eller gult felt. 

Surf er linjefag på Sjørringvold

Mulighed for linjefag i surf

Hvad kan du forvente:
På SE10 får du alle fordele ved en ordblindeefterskole med fællesskab, venner, linjefag, valgfag, fælles oplevelser og rejser. Samtidig får du et spændende skoleår fyldt med personlig og faglig udvikling, ordblindeundervisning i dansk, matematik og engelsk, hvor du modnes i en sikker brug af dine hjælpeværktøjer og faglige ordblindestrategier, brobygning og vejledning.

Årgang SE10 er for alle der gerne vil videre på erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.  

Optagelse på SE10
Du har gennemført 9. klasse og er rød eller gul i ordblindetesten. Gennemfører du 9. klasse på Sjørringvold er du sikret optagelse på SE10 eller SE10-FRI. 

Har du gået på en prøvefri friskole indtil 9. klasse kan du optages på SE10. SE10 kan også søges som 11. årgang, hvis du ikke endnu er fyldt 18 år ved skolestart.

10.klasse på Sjørringvold er et rigtig godt springbræt til ungdomsuddannelse og muligeden for at modnes ind i de personlige og sociale krav der venter dig.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!